Sundoor

Újabb fantasztikus workshop Andy-vel. A gyakorlatok hasonlóak voltak mint legutóbb, de szükséges újra és újra ugyanazt finomtani, mert képesek vagyunk azt gondolni, hogy már tudjuk, pedig nem. Érdekes és hasznos ugyanazt újratanulni, ha van magasabb szint, amire fel lehet vinni. A begyakorolt mozdulatok képesek eltorzulni, ha nincs rendszeres ellenőrzés alatt a fejlődésünk.

Megint sokat tanultam, több oktató is volt a workshopon akiktől el lehetett sajátítani fogásokat. Még mindig túl sok fizikai erőt próbálok alkalmazni amiből vissza kell venni, ezt több oldalról megkaptam, pedig ebben már azt gondoltam igen jó vagyok. Számtalan siker és pozitív visszaigazolás is helyet talált rajtam, többek között az is, hogy hivatalosan is elismert oktatójuk leszek hamarosan. Lehet hogy Magyarországról valóban én leszek az első? Meglátjuk.

A gyakorlatok rendszeres monoton ismétlése nem hoz eredményt, ezt érdemes elkerülni és minél többször befelé figyelni, visszahúzni a szemet ha túlzottan a külső világra fókuszál és a test belseje felé fordítani.

Konklúzió

Minél többször kell páros gyakorlatokat csinálni olyan partnerrel, aki nálunk magasabb szinten van, a többieknek pedig kell segíteni, hogy ide eljussanak.

Open your body!